VOORSTELLINGEN

VOORSTELLINGEN

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Enkele malen per jaar organiseren we events in Rotterdam of andere steden. Daarnaast zijn er films die we als take away aanbieden, voor bij je thuis. Jaarlijks is er maar een beperkt aanbod, dus grijp je kans.

TAKE AWAY FILMDINERS NU TE KOOP:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

CHEF TAKE AWAY

Chef is een 100% feel good film. Het biedt geweldige gerechten, een Latijnse smaak en mensen die hun baan opzeggen om hun instinct te volgen. Wie wil dat nou niet?
Meer info

BURNT MENU

Een arrogante chef, gespeeld door Bradley Cooper, heeft het ooit verbruid in de keukenwereld van Parijs (je weet wel: drank, drugs en vrouwen) en komt na jaren boetedoening aan in…
Meer info

EEN SELECTIE VAN ONZE FILMS

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

BABETTE’S FEAST TAKE AWAY

Klassieke eetfilm met prachtige Deense en vooral Franse culinaire gerechten, bereid door Babette. Over het losmaken van verborgen verlangens via eten. Zo intens heb je mensen nog niet zien genieten van lekker eten. Een pareltje. Terechte Oscarwinnaar.
Meer info

NO RESERVATIONS

Aandoenlijke film over een perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Liefde gaat door de maag.
Meer info

THE HUNDRED FOOT JOURNEY TAKE AWAY

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en… meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!
Meer info

JULIE&JULIA TAKE AWAY

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep… zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.
Meer info

TAMPOPO

Een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat is Tampopo, een van onze hoogtepunten. De perfectie van Cinema Culinair past prima bij de perfectie in de Japanse keuken, met een vleugje absurde humor. De film is een geweldige kijk op Japan in de jaren tachtig.
Meer info

RATATOUILLE

Pixar animatiefilm voor jong en oud en dé culinaire animatiefilm aller tijden. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we een selectie van presenteren.
Meer info
1

VOORSTELLINGEN

CINEMA CULINAIR TAKE AWAY EN EVENTS

Ons concept is ‘what you see is what you eat’. Ofwel: exact de gerechten eten als in de film (inclusief vis & vlees).

Vanaf 2021 bieden sommige van onze partnerrestaurants een vlees- en/of visvrije optie aan. Dat zijn de restaurants in de tabel met een *.

Heb je specifieke allergieën, kijk dan op deze lijst zodat je weet welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel, mail ons dan op info@cinemaculinair.nl

Vanwege aangescherpte corona-maatregelen kunnen de events voorlopig niet doorgaan. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld, een nieuwe datum zal worden bepaald. Take away is wel prima mogelijk.

Wil je een seintje krijgen als nieuwe voorstellingen of take aways in de verkoop komen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

Scroll naar top