VOORSTELLINGEN

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Enkele malen per jaar organiseren we events in Rotterdam of andere steden. Daarnaast zijn er films die we als take away aanbieden, voor bij je thuis. Jaarlijks is er maar een beperkt aanbod, dus grijp je kans.

Slider

VOORSTELLINGEN

CHEF EVENT

Chef is een 100% feel good film. Het biedt geweldige gerechten, een Latijnse smaak en mensen die hun baan opzeggen om hun instinct te volgen. Wie wil dat nou niet?
Meer info

TAMPOPO

Een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat is Tampopo, een van onze hoogtepunten. De perfectie van Cinema Culinair past prima bij de perfectie in de Japanse keuken, met een vleugje…
Meer info

RATATOUILLE

Pixar animatiefilm voor jong en oud en dé culinaire animatiefilm aller tijden. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten…
Meer info

EEN SELECTIE VAN ONZE FILMS

THE LUNCHBOX

Prachtige Indiase tragikomedie met een variatie aan Indiase gerechten. Een film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!
Meer info

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep… zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.
Meer info

THE HUNDRED FOOT JOURNEY

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en… meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!
Meer info

ESTÔMAGO

Estômago neemt je mee naar het rauwe en zwoele Brazilië. Een mysterieuze kok, een verleidelijk hoertje, goddelijk eten en een spannend verhaal over macht, pure passie, gastronomie, erotiek en een ‘crime passionel’.
Meer info

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

Rozenblaadjes bij de kwartel, bittere tranen in de bruidstaart… In deze sfeerfilm Como agua para chocolate betovert de kok haar gasten via haar gerechten. Mexicaanse klassieker over onbeantwoorde liefde, verleiding, verlangen en romantiek. Proef de passie!
Meer info

BABETTE’S FEAST

Klassieke eetfilm met prachtige Deense en vooral Franse culinaire gerechten, bereid door Babette. Over het losmaken van verborgen verlangens via eten. Zo intens heb je mensen nog niet zien genieten van lekker eten. Een pareltje. Terechte Oscarwinnaar.
Meer info
1

VOORSTELLINGEN

CINEMA CULINAIR TAKE AWAY EN EVENTS

DATUMFILM & DINERLOCATIESTATUS
Vrij 4/9 2020JULIA & JULIA eventbij het Kurhaus, ScheveningenUitverkocht
Vrij 11/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 12/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 26/9 2020CHEF take awaydoor BIRD, RotterdamUitverkocht
Za 24/10 2020RATATOUILLE take awaydoor BIRD, RotterdamNu te koop
Za 24/10/2020TAMPOPO take awaydoor WHAKAMARIE, UtrechtBinnenkort te koop
Vrij 6/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Za 7/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Wil je een seintje krijgen als nieuwe voorstellingen in de verkoop komen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.