RATATOUILLE

RATATOUILLE

Een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Romantiek, humor en lekker authentiek Frans eten.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

RATATOUILLE

RATATOUILLE

Een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Romantiek, humor en lekker authentiek Frans eten.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

HIER TE KOOP

RATATOUILLE FILMDINER TAKE AWAY IN GOUDA, ALPHEN EN ROTTERDAM
OP 21, 22 en 23 JANUARI
EN IN UTRECHT OP 22 JANUARI

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet in een zaal of in de bioscoop, maar bij je thuis. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten bereid door de chefkoks van Brunel in Gouda (ook bezorgen in Gouda en regio Gouda incl. stad Rotterdam) op 21, 22 en 23 januari 2022. En in Utrecht door de chefs van Eetbar Kantien op 22 januari. Je haalt ’s middags het diner af bij het restaurant en streamt thuis de film. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om.
Good film, good film, great timing.

GOOD FILM

Ratatouille (2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Aldaar maakt hij vrienden met keukenhulp Linguini. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we een selectie van presenteren. Ratatouille wil je niet alleen zien, die moet je proeven.

GOOD FOOD

Eten speelt uiteraard een hoofdrol in deze film, je krijgt een selectie van de gerechten, met als toetje en hoogtepunt… Ratatouille.

Soep van knolselderij

MENU

MILLE FEUILLE

Met gele room, citroen, vanille en meringue.

PORTOBELLO MET GEITENKAAS*

Gerookte portobello met geitenbrie, zonnebloempitten en salade.

ZALMTIMBAALTJE**

Gerookte zalm taartje met mierikswortel, avocado, lente-ui en gekarameliseerde groenten.

SOEP VAN KNOLSELDERIJ MET HAZELNOOT*

Bouillon, knolselderij, bleekselderij, hazelnoot en.. snippertje prei.

KALFSOESTER MET TRUFFELOLIE

Met lichte aardappelpuree, andijvie en mosterdsaus

DRUIVEN

Een tongverfrisser voor..

RATATOUILLE TORENTJE

Courgette, aubergine en tomaat met een vinaigrette.


Allergie informatie

* Bevat noten (zonnebloempitten, hazelnoten)
** Bevat gerookte (rauwe) zalm, af te raden in geval van zwangerschap

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’, inclusief vis en vlees. Restaurant Brunel biedt echter WEL een vis-en/of vleesloos alternatief aan. Heb je een allergie, zoek de film op op onze allergenenkaart zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Remy in minuut 25 van zijn soep met knolselderij proeft, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

HIER TE KOOP:

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top