RATATOUILLE

RATATOUILLE

Een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Romantiek, humor en lekker authentiek Frans eten.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

RATATOUILLE

RATATOUILLE

Een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Romantiek, humor en lekker authentiek Frans eten.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

HIER TE KOOP PRIJZEN VANAF €89,95 PP

RATATOUILLE FILM + DINER

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop maar op een toplocatie. Met grote filmschermen, goed geluid en heerlijke gerechten. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film.


Good film, good film, great timing.

GOOD FILM

Ratatouille (2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Aldaar maakt hij vrienden met keukenhulp Linguini. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we een selectie van presenteren. Ratatouille wil je niet alleen zien, die moet je proeven.

*De film is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling.
**De kidsproof film+brunch voorstelling op woensdagmiddag 11 september en is in het Nederlandse gesproken. Inloop om 13.00 en de film start om 14.00

GOOD FOOD

Eten speelt uiteraard een hoofdrol in deze film, je krijgt een selectie van de gerechten, met als toetje en hoogtepunt… Ratatouille.

Tijdens de kidsproof film+brunch voorstelling is er een kindermenu voor de jongste gasten van 5 t/m 14 jaar. Voor een speciaal tarief kunnen de kleinste dus ook genieten van Cinema Culinair.

Soep van knolselderij

MENU

CAKE & MERINQUE

Met banketbakkersroom, citroen, vanille en meringue.

PORTOBELLO MET GEITENKAAS*

Gerookte portobello met geitenbrie, zonnebloempitten en salade.

ZALMTIMBAALTJE**

Gerookte zalm taartje met mierikswortel, avocado, lente-ui en gekarameliseerde groenten.

SOEP VAN KNOLSELDERIJ MET HAZELNOOT*

Bouillon, knolselderij, bleekselderij, hazelnoot en.. snippertje prei.

KALFSOESTER MET TRUFFELOLIE

Met lichte aardappelpuree, andijvie en mosterdsaus

DRUIVEN

Een tongverfrisser voor..

RATATOUILLE TORENTJE

Courgette, aubergine en tomaat met een vinaigrette.


Allergie informatie

* Bevat noten (zonnebloempitten, hazelnoten)
** Bevat gerookte (rauwe) zalm, af te raden in geval van zwangerschap
*** Tijdens de film+brunch voorstelling er een speciaal kindermenu voor de kleinste gasten

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’, inclusief vis en vlees. Heb je een allergie, zoek de film op op onze allergenenkaart zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Remy in minuut 25 van zijn soep met knolselderij proeft, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

GREAT LOCATION

In september mogen we Het TOLHUIS onveilig gaan maken in Amsterdam. Deze fantastische plek ligt in de ‘voortuin van Noord’, een groene oase aan het IJ midden in de stad waar je de boten ziet varen. De inrichting van het TOLHUIS ziet er feestelijk uit met het schilderij ‘zomeravond aan het IJ’ refereert aan de feesten die precies op deze plek eeuwenlang gevierd werden.

Super goed te bereiken met het OV naar Amsterdam Centraal en het pondje naar Noord.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Winkelwagen
Scroll naar boven