JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep... Zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Slider

FILM & DINER EVENT BIJ KURHAUS SCHEVENINGEN

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop, maar in het prachtige Kurhaus in Scheveningen. Met een groot filmscherm, goed geluid, kleine tafeltjes en heerlijke gerechten, bereid door de chefkok van Amrâth/Kurhaus. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film.
Good film, good film, great timing.

Op dit moment geen voorstellingen, maar het staat in de planning.

GOOD FILM

Julie & Julia (Nora Ephron, 2009) is een feelgood movie over twee vrouwen met een passie voor koken. Secretaresse Julie Powell zoekt een uitdaging en besluit om alle recepten uit het oude kookboek van Julia Child uit te proberen. Twee films in een: een vrouw uit New York die zich door haar crisis heen kookt en Meryl Streep in een hilarische hoofdrol als televisiekok.

GOOD FOOD

De film pakt uit met lekkere gerechten uit de klassieke Franse keuken. In Julie & Julia komen wel 20 gerechten langs en daar kiezen we er enkele van, keurig gespreid over de film. Uiteraard op basis van de recepten van Julia Child zelf uit het boek ‘De kunst van het koken’.

Tong à la meunière

MENU

Tong Meunière

Een echte klassieker: tong met kappertjes, peterselie, 
citroensap en heel veel boter.

Bruschetta

Italiaanse klassieker die in New York super populair is.

Kippendijen met champignon-roomsaus

Malse kip met gebruineerde champignons in een port-roomsaus 

Rivierkreeft ‘Thermidor’*

Een amuse van gegratineerde rivierkreeft met gesmoorde komkommer

Frans kaasplankje

Een Frans geitenkaasje, brie en een abdijkaasje

Oester*

Boeuf Bourguignon

De Franse klassieker, geserveerd met krielaardappeltjes

Reine Saba chocoladetaart**

Als nagerecht een luchtige chocoladetaart met amandelen

* bevat schaaldieren
** bevat amandelen

Het kaasplankje bevat geen rauwmelkse kazen

Let op! Er is geen alternatieve variant mogelijk bij deze film. Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Check dit vooraf bij info@cinemaculinair.nl

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Julia Child (Meryl Streep) een tong meunière eet op minuut 19 en 32 seconden, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

INFORMATIE OVER EVENTS

BETALING

Kaartjes zijn alleen hier online te koop op www.cinemaculinair.nl Bestel het aantal kaartjes voor €79,95 per persoon hierboven. Je kunt betalen met iDeal, we rekenen geen extra transactiekosten.

PDF

Nadat we de betaling ontvangen hebben ontvang je een mail waarin staat ‘je betalingsbewijs voor Cinema Culinair’. (NB: Check je spamfilter als je niets ontvangt). Bij die bevestigingsmail zit een pdf-factuur als pdf. We ontvangen je graag op naam van de besteller.

EMAIL MET PRAKTISCHE INFORMATIE

Enkele dagen voor de voorstelling sturen we je een email met praktische informatie. Kom op tijd en meld je met je achternaam bij de ontvangstbalie van Cinema Culinair.

DRANKJES EN PLACERING

Je kunt vooraf aan de film drankjes bestellen en tijdens de pauze, halverwege de film. De voorstelling is geplaceerd.

GEEN REFUND

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven en zijn uitsluitend geldig voor de voorstelling op de aangegeven dag en voor dat tijdstip.

ANDERE VRAGEN?

Heb je vragen of ontving je toch geen bevestiging/factuur? Mail naar info@cinemaculinair.nl en we beantwoorden je vraag snel en zo goed mogelijk. En kijk ook altijd even bij de HOE HET WERKT.

GERELATEERD:

1