COMO AGUA PARA CHOCOLATE

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

Rozenblaadjes met kwartels, bittere tranen in de bruidstaart ... in de sfeervolle film Como agua para chocolate betovert de kokkin haar gast door haar gerechten. Mexicaanse klassieke film over verboden liefde, verleiding, passie, verlangen en romantiek. Proef de passie!

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

Rozenblaadjes met kwartels, bittere tranen in de bruidstaart ... in de sfeervolle film Como agua para chocolate betovert de kokkin haar gast door haar gerechten. Mexicaanse klassieke film over verboden liefde, verleiding, passie, verlangen en romantiek. Proef de passie!

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

GOOD FILM

Como agua para chocolate (Alfonso Arau, 1992) is een sensuele eetfilm die je meeneemt naar het Mexico van rond 1900. Tita en Pedro zijn verliefd op elkaar, maar zij mag van haar strenge moeder niet trouwen. Ze moet voor haar moeder zorgen. Pedro trouwt met Tita’s oudere zus om dichter bij Tita te zijn. Als Tita de bruidstaart moet maken, ontdekt Tita dat zij met haar kookkunsten vreemde dingen kan doen… zij kan anderen haar opwinding, verdriet, wraak en verlangen laten voelen. Als dat maar goed gaat. Een film waar de vonken vanaf springen, letterlijk en figuurlijk. Genomineerd voor een Oscar.

De film is Spaans gesproken en Nederlands ondertiteld.

GOOD FOOD

Tita betovert iedereen in de film met haar gerechten. Haar emoties stopt ze in haar: bruidstaart, kwartels met rozenblaadjes, chorizo, ossenstaartsoep, champandongo, puddingbroodjes, chili con carne en gevulde paprika’s. Culinaire klassiekers uit het oude Mexico, met originele recepten uit het boek ‘Rode Rozen en Tortilla’s’. En de passie, die proef je.

como agua para chocolate
Kwartel met rozenblaadjes

MENU

TORTA DE NAVIDAD

Een typisch Mexicaans broodje met sardines, groene peper en chorizo.

BRUIDSTAARTJE

Petit four met abrikozenvulling

KWARTEL MET ROZENBLAADJES

Een prachtig gerecht met kwartel, papaya, kastanjepuree en rozenblaadjes.

KALKOEN MET MOLE*

Mole is een Mexicaanse klassieker, een koffie-chocoladesaus met amandelen en anijszaad.

AGUA FRESCA

Een non-alcoholische cocktail met meloen en kokoswater

OSSENSTAARTSOEP

Heldere ossenstaartsoep met pepertjes en tomaten

DRIEKONINGENBROOD*

Zoet brood met gekonfijt fruit en oranjebloesem

CHILI CON CARNE

Een klein portie chili als opkikker

GEVULDE GROENE PAPRIKA’S*

Een prachtig gerecht in de Mexicaanse kleuren: groene paprika, witte walnotensaus en rode granaatappelpitten

* Dit gerecht bevat noten (amandelen en walnoten)

Let op! Er is geen alternatieve variant mogelijk bij deze film. Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Check dit vooraf bij info@cinemaculinair.nl

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als er in de film op minuut 28 van de kwartel met rozenblaadjes wordt geproefd, dan doe jij datzelfde. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

INFORMATIE OVER DE VOORSTELLING

BETALING

Plaats je bestelling van film+diner voorstelling hier online op www.cinemaculinair.nl Bestel het aantal plaatsen hierboven. Je kunt betalen met iDeal, we rekenen geen extra transactiekosten.

PDF

Nadat we de betaling ontvangen hebben ontvang je een mail waarin staat ‘je betalingsbewijs voor Cinema Culinair’. (NB: Check je spamfilter als je niets ontvangt). Bij die bevestigingsmail zit een pdf-factuur.

EMAIL MET PRAKTISCHE INFORMATIE

Enkele dagen voor de voorstelling sturen we je een email met praktische informatie. Kom op tijd en meld je met je achternaam bij de ontvangstbalie van Cinema Culinair.

GEEN REFUND

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven en zijn uitsluitend geldig voor de voorstelling op de aangegeven dag, voor dat tijdstip en die locatie. Tip: kun je niet of ben je ziek, geef / verkoop je kaartje aan een vriend.

ANDERE VRAGEN?

Heb je vragen of ontving je toch geen bevestiging/factuur? Mail naar info@cinemaculinair.nl en we beantwoorden je vraag snel en zo goed mogelijk. En kijk ook altijd even bij de HOE HET WERKT.

CORONAPROOF

Vanaf oktober zijn wij weer welkom op onze vaste stek in hartje Rotterdam.

Uiteraard houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM zoals die op dat moment gelden. In geval we een voorstelling wegens nieuwe verstrenging moeten afgelasten, dan krijg je per direct je geld terug.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top