CHOCOLAT

CHOCOLAT

Chocolat is een Brits-Amerikaanse film uit 2000. Het vertelt het verhaal van de jonge moeder Vianne Rocher die met haar dochter Anouk aankomt in het fictieve Franse dorpje Lansquenet-sous-Tannes. Daar opent zij de kleine chocolaterie La Céleste Praline.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

CHOCOLAT

CHOCOLAT

Chocolat is een Brits-Amerikaanse film uit 2000. Het vertelt het verhaal van de jonge moeder Vianne Rocher die met haar dochter Anouk aankomt in het fictieve Franse dorpje Lansquenet-sous-Tannes. Daar opent zij de kleine chocolaterie La Céleste Praline.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

HIER TE KOOP VOOR €59,95

FILM & BRUNCH EVENT IN HET KEILEPAND
ROTTERDAM OP ZATERDAG 21 OKTOBER

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop, maar in onze nieuwe locatie: het superfijne Keilepand in Rotterdam! Met grote filmschermen, goed geluid en heerlijke gerechten. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film.
Good film, good food, great timing.

Chefkok
Anja Sluijs

zaterdag 21 oktober 2023

12.30 – 16.00 uur

€59,95 per persoon
voor film en brunch

Keilepand
Keilestraat 7-9
3029 BP Rotterdam

Patiserie

GOOD FILM

Chocolat (2000) is een romantische film die het verhaal verteld van de jonge moeder Vianne Rocher en haar dochter Anouk. Vianne blijkt over een magische gaven te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen uit het zwarte kousendorp smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt (Johnny Depp), die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

De film is in Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

GOOD FOOD

Eten is de basis in deze film en de gerechten zijn zoals de titel van de film al doet vermoeden van zoete aard. Een zoete film dus maar met een sterrencast. De chocolade-gangen uit de film worden geserveerd met thee en hartige sandwiches waarvan deze laatste niets met de film te maken hebben.

MENU

FILM+BRUNCH CINEMA CULINAIR

In deze versie van Cinema Culinair gaan we je zoet verrassen met heel veel heerlijkheidjes. Eigenlijk is het de meest uitgebreide brunch die je maar kunt wensen. 

Naast al deze zoetigheid krijg je ook een mooie etagère met verschillende sandwiches en broodjes om lekker af te wisselen met de zoetigheid.

AVONTUUR

Chocolade met bladgoud en een vleugje peper.

PASSIE

Best of both worlds. Chocola en slagroom.

VRIENDSCHAP

Sinaasappel bonbon. 

GEHOORZAAMHEID

Een klassieke smeuïge brownie.

VERLEIDING

Bonbons met een toefje witte chocola erop. Nipples of Venus

FAVORIET

De truffel komt terug. Blijft heerlijk. Slagroom & chocolade.

OVERTUIGING

Een groene chocolade struik

SORRY

OOPS, I DROPPED THE CHOCO…

ROUGE

Rode bonbon met surprise vulling.

Let op! Standaard bieden wij “eten dat in de film geserveerd wordt’, alles in deze film is vegetarisch.

Bij de allergenen-informatie kun je zien welke gerechten je moet overslaan indien je een allergie hebt. We kunnen helaas geen rekening houden met jouw specifieke allergie.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als er in de film op minuut 29 en 19 seconden een bonbon voorbij komt, dan willen we dat onze gasten hier gelijktijdig van kunnen proeven. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

GREAT LOCATION

Apetrots dat we neer mogen strijken in het fantastische Keilepand in het Rotterdamse M4H havengebied. Een voormalig groente-en fruitloods is prachtig verbouwd en huisvest nu creatieve bedrijven, foodondernemers en een prachtige evenementenruimte, ideaal voor Cinema Culinair.

HIER TE KOOP VOOR €59,95:

Winkelwagen
Scroll naar boven