estômago

Estômago is een van onze favoriete eetfilms. Vanwege de spanning (je wilt geen seconde missen) en de heerlijke Braziliaanse smaakcombinaties. Niet voor niets hebben wij deze film uitgekozen om er een cadeauboek van te maken.

good film

Estômago (Marco Jorge, 2007) neemt je mee naar het rauwe en zwoele Brazilië. Een mysterieuze kok, een verleidelijk hoertje, Goddelijk eten en een spannend verhaal over macht, pure passie, gastronomie, erotiek en een ‘crime passionnel’. Niet voor niets was deze cultfilm een publieksfavoriet bij het Rotterdamse Filmfestival.

good food

De Braziliaanse keuken is zo rijk, die wil je proeven! In de gevangenis, in een snackbar en in een sterrenrestaurant. Eten speelt een hoofdrol in deze film. Estômago neemt je mee naar de Braziliaanse keuken EN de Italiaanse keuken. Gemaakt met liefde (net als in de film) en dat proef je. Smullen!

MENU

Pastel Coxinha*
Kip met kokosrijst*
Pasta Puttanesca
Negroni cocktail
Olijven
Carpaccio*
Anita e Garibaldi

* dit gerecht bevat noten

great timing

Je eet en drinkt wat je in de film ziet. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de koks en de bediening. De spreiding van de gerechten over de film is prima. Het culinaire script biedt legio menuopties. Lekker met glas rode wijn en negroni-cocktail (uit de film).

recensie estômago 
van cinema culinair

Een van onze favoriete eetfilms. Vanwege de spanning (je wilt geen seconde missen) en de heerlijke Braziliaanse smaakcombinaties. Niet voor niets hebben wij deze film uitgekozen om er een cadeauboek van te maken.

live meemaken?

Eens in de zes weken kun je genieten van een heerlijke film en proeven van de gerechten en/of drankjes in die film. Wil je weten met welke film je binnenkort op de seconde kunt meeproeven? Kijk dan even in onze online agenda.

cadeautip: culinair script+DVD

offerte?

Cinema Culinair met vrienden of collega’s? Als je wilt, kunnen wij dat voor je verzorgen: koken, drankjes, techniek en bediening. Met deze film, maar ook met een heleboel andere films. Kijk hier voor zakelijke events en kijk hier voor als je zelf een event wilt organiseren in licentie.
DEEL dit bericht op: