toast

Easy-going film over een jongen die zijn passie voor koken ontdekt. Met klassieke Engelse gerechten - van toast met boter tot mierzoete taart - en gave sixties soundtrack van Dusty Springfield. Britse comedy met een lach, een traan en luchtig als een schuimtaart.

good film

Toast! (SJ Clarkson, 2010) is een komisch drama over de Britse kok Niger Slater in zijn pubertijd. Nigel heeft zijn culinaire fascinatie niet van zijn moeder. Haar hoogtepunt is: toast! Na het overlijden van zijn moeder wordt zijn vader verliefd op de huishoudster. Zij tovert het ene na het andere lekkere gerecht op tafel. Maar ook Nigel kan goed koken. Wie wint de liefde van zijn vader? Sfeerfilm over Engeland aan het einde van de sixties met prachtige beelden en soundtrack van Dusty Springfield. Eerst zien, dan geloven?

good food

Toast zit boordevol retro-Engelse gerechten, van begin tot eind. Uiteraard veel toast.. Een good old Brits diner en een high-tea met zoete lekkernijen.

Menu met negen kleine gerechten

Spaghetti bolognese 
Pork pie*
Shepherd's pie met erwten*
Appeltaart 
Garnalencocktail**
Chicken in a basket
Scones
Lemon meringue pie
Groene salade met spekjes en croutons*
* Bevat varkensvlees
** Bevat schaaldieren
Cinema Culinair heeft geen alternatieve menus. In geval van een voedselallergie, adviseren we je om die specifieke gangen over te slaan. Check dit voordat je de bestelling plaatst bij info@cinemaculinair.nl
toast toast

great timing

Je eet en drinkt wat je in de film ziet. Als Nigel Slater in de film proeft van zijn culinaire creaties, kun je live meeproeven. Smullen! Oh ja, en de film is qua tempo rustig, waardoor het niet erg is als je tussendoor een hapje neemt. Wel zo fijn.

recensie toast
van cinema culinair

Easy-going film over jongen die zijn passie voor koken ontdekt. Met klassieke Engelse gerechten - van toast met boter tot mierzoete taart - en gave sixties soundtrack van Dusty Springfield. Britse comedy met een lach, een traan en luchtig als een schuimtaart.

live meemaken?

Eens in de zes weken kun je genieten van een heerlijke film en proeven van de gerechten en/of drankjes in die film. Wil je weten met welke film je binnenkort op de seconde kunt meeproeven? Kijk dan even in onze online agenda.

offerte?

Cinema Culinair met vrienden of collega’s? Als je wilt, kunnen wij dat voor je verzorgen: koken, drankjes, techniek en bediening. Met deze film, maar ook met een heleboel andere films. Kijk hier voor zakelijke events en kijk hier voor als je zelf een event wilt organiseren in licentie.
DEEL dit bericht op: