The Hundred foot journey

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en... meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!

good film

The Hundred Foot Journey (Lasse Hallström, 2014) is een feelgood film die je meeneemt naar het Franse dorpje Saint-Antonin. Een Indiase familie wil er een restaurant beginnen, op 30 meter (100 ft) van een prestigieus Frans sterrenrestaurant. Als dat maar goed gaat. Culinair sprookje met prachtige beelden, aanstekelijke soundtrack (Bollywood) en de mooiste gerechten uit de Franse en de Indiase keuken. En... met Helen Mirren, dus niet te missen.

good food

Je krijgt er honger van, van deze touwtrekkerij tussen de Indiase en Franse keuken. De film zit vol met de lekkerste gerechten, sauzen en kruiden. Echt zo'n film die je mee moet proeven, zodat je aan het eind zelf jouw favoriet kunt kiezen: de Franse of de Indiase keuken.

Menu met Acht kleine gerechten

Tandoori kipspies
Frans koud plateau
Indiase thalis
Roodbaars met groenten
Duif en croute
Omelet
Boeuf Bourguignon
Rode vruchtentaartje
The Hundred Foot
The Hundred Foot

great timing

Je eet en drinkt wat je in de film ziet. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de koks en de bediening. De spreiding van de gerechten over de film is prima. Prima eetfilm.

Wanneer is de volgende voorstelling
van deze film?

The Hundred Foot Journey is een van onze topfilms. We vertonen de film zeker 2 weekenden per jaar.

hou me op de hoogte over de volgende voorstelling!

  • Keep me updated

DEEL dit bericht op: