VOORSTELLINGEN

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Enkele malen per jaar organiseren we events in Rotterdam of andere steden. Daarnaast zijn er films die we als take away aanbieden, voor bij je thuis. Jaarlijks is er maar een beperkt aanbod, dus grijp je kans.

Slider

VOORSTELLINGEN

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep… zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.
Meer info

CHEF EVENT

Chef is een 100% feel good film. Het biedt geweldige gerechten, een Latijnse smaak en mensen die hun baan opzeggen om hun instinct te volgen. Wie wil dat nou niet?
Meer info
2

EEN SELECTIE VAN ONZE FILMS

BABETTE’S FEAST

Klassieke eetfilm met prachtige Deense en vooral Franse culinaire gerechten, bereid door Babette. Over het losmaken van verborgen verlangens via eten. Zo intens heb je mensen nog niet zien genieten van lekker eten. Een pareltje. Terechte Oscarwinnaar.
Meer info

IO SONO L’AMORE

Deze film is een combinatie van La Grande Bellezza en Festen, Een prettig lome film waar je zowel bij wegdroomt als verschrikt toekijkt naar de ineenstorting van een gezin. Prachtige beelden, ingehouden emoties en… geweldige gerechten.
Meer info

LA GRANDE BOUFFE

Er zijn maar weinig films waar zoveel in gegeten wordt als in La Grande Bouffe. Film voor liefhebbers. Je houdt van deze film of je vindt ‘m vreselijk. Ideaal om te beleven met je beste vrienden. AYOR: At Your Own Risk.
Meer info

TOAST

Easy-going film over een jongen die zijn passie voor koken ontdekt. Met klassieke Engelse gerechten-van toast met boter tot mierzoete taart- en gave sixties soundtrack van Dusty Springfield. Britse comedy met een lach, een traan en luchtig als een schuimtaart.
Meer info
2

VOORSTELLINGEN

CINEMA CULINAIR TAKE AWAY EN EVENTS

DATUMFILM & DINERLOCATIESTATUS
Vrij 4/9 2020JULIA & JULIA eventbij het Kurhaus, ScheveningenUitverkocht
Vrij 11/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 12/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 26/9 2020CHEF take awaydoor BIRD, RotterdamNu te koop
Za 31/10 2020JULIE & JULIA eventbij het Kurhaus, ScheveningenLater
Vrij 6/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Za 7/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Wil je een seintje krijgen als nieuwe voorstellingen in de verkoop komen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.