VOORSTELLINGEN

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Enkele malen per jaar organiseren we events in Rotterdam of andere steden. Daarnaast zijn er films die we als take away aanbieden, voor bij je thuis. Jaarlijks is er maar een beperkt aanbod, dus grijp je kans.

Slider

VOORSTELLINGEN

No items were found matching your selection.

EEN SELECTIE VAN ONZE FILMS

THE LUNCHBOX

Prachtige Indiase tragikomedie met een variatie aan Indiase gerechten. Een film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!
Meer info

THE HUNDRED FOOT JOURNEY

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en… meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!
Meer info

TAMPOPO

Een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat is Tampopo, een van onze hoogtepunten. De perfectie van Cinema Culinair past prima bij de perfectie in de Japanse keuken, met een vleugje absurde humor. De film is een geweldige kijk op Japan in de jaren tachtig.
Meer info

RATATOUILLE

Pixar animatiefilm voor jong en oud en dé culinaire animatiefilm aller tijden. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we een selectie van presenteren.
Meer info

ESTÔMAGO

Estômago neemt je mee naar het rauwe en zwoele Brazilië. Een mysterieuze kok, een verleidelijk hoertje, goddelijk eten en een spannend verhaal over macht, pure passie, gastronomie, erotiek en een ‘crime passionel’.
Meer info

COMO AGUA PARA CHOCOLATE

Rozenblaadjes bij de kwartel, bittere tranen in de bruidstaart… In deze sfeerfilm Como agua para chocolate betovert de kok haar gasten via haar gerechten. Mexicaanse klassieker over onbeantwoorde liefde, verleiding, verlangen en romantiek. Proef de passie!
Meer info
1

VOORSTELLINGEN

CINEMA CULINAIR TAKE AWAY EN EVENTS

DATUMFILM & DINERLOCATIESTATUS
Vrij 4/9 2020JULIA & JULIA eventbij het Kurhaus, ScheveningenUitverkocht
Vrij 11/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 12/9 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamUitverkocht
Za 26/9 2020CHEF take awaydoor BIRD, RotterdamNu te koop
Za 31/10 2020JULIE & JULIA eventbij het Kurhaus, ScheveningenLater
Vrij 6/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Za 7/11 2020CHEF eventbij WTC, RotterdamNu te koop
Wil je een seintje krijgen als nieuwe voorstellingen in de verkoop komen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.