TOAST

TOAST

Easy-going film over een jongen die zijn passie voor koken ontdekt. Met klassieke Engelse gerechten - van toast met boter tot mierzoete taart - en gave sixties soundtrack van Dusty Springfield. Britse comedy met een lach, een traan en luchtig als een schuimtaart.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

GOOD FILM

Toast! (SJ Clarkson, 2010) is een komisch drama over de Britse kok Niger Slater in zijn pubertijd. Nigel heeft zijn culinaire fascinatie niet van zijn moeder. Haar hoogtepunt is: toast! Na het overlijden van zijn moeder wordt zijn vader verliefd op de huishoudster. Zij tovert het ene na het andere lekkere gerecht op tafel. Maar ook Nigel kan goed koken. Wie wint de liefde van zijn vader? Sfeerfilm over Engeland aan het einde van de sixties met prachtige beelden en soundtrack van Dusty Springfield. Eerst zien, dan geloven?

GOOD FOOD

Toast zit boordevol retro-Engelse gerechten, van begin tot eind. Uiteraard veel toast.. Een good old Brits diner en een high-tea met zoete lekkernijen.

Lemon meringue pie

MENU

Spaghetti bolognese

Klassieke spaghetti met verse tomatensaus, oregano en Parmezaanse kaas

Pork pie*

Een hot water deegkorst gevuld met varkensschouder, spek, foelie en salie

Shepherd’s Pie

Klassiek Brits gerecht van lamsgehakt, aardappelpuree, wortelen en groene erwten

Gerookte schelvis

Oftewel Smoked Haddock, geserveerd met malse kropsla en tomaat

Garnalencocktail**

Grote garnalen met een Marie Rose saus

Lemon meringue pie

Heerlijke lemon curd in een kruimelkorst en met een berg meringueschuim

* bevat varkensvlees
** bevat schaaldieren

Let op! Er is geen alternatieve variant mogelijk bij deze film. Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Check dit vooraf bij info@cinemaculinair.nl

No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

iWhat you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als Nigel op minuut 52 smikkelt van zijn garnalencocktail dan willen we dat onze gasten gelijktijdig kunnen proeven van dit gerecht. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

INFORMATIE OVER DE VOORSTELLING

BETALING

Plaats je bestelling van film+diner voorstelling hier online op www.cinemaculinair.nl Bestel het aantal plaatsen hierboven. Je kunt betalen met iDeal, we rekenen geen extra transactiekosten.

PDF

Nadat we de betaling ontvangen hebben ontvang je een mail waarin staat ‘je betalingsbewijs voor Cinema Culinair’. (NB: Check je spamfilter als je niets ontvangt). Bij die bevestigingsmail zit een pdf-factuur.

EMAIL MET PRAKTISCHE INFORMATIE

Enkele dagen voor de voorstelling sturen we je een email met praktische informatie. Kom op tijd en meld je met je achternaam bij de ontvangstbalie van Cinema Culinair.

GEEN REFUND

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven en zijn uitsluitend geldig voor de voorstelling op de aangegeven dag, voor dat tijdstip en die locatie.

ANDERE VRAGEN?

Heb je vragen of ontving je toch geen bevestiging/factuur? Mail naar info@cinemaculinair.nl en we beantwoorden je vraag snel en zo goed mogelijk. En kijk ook altijd even bij de HOE HET WERKT.

CORONAPROOF

Vanaf oktober zijn wij weer welkom op onze vaste stek in hartje Rotterdam. Niet in Zaal Staal, maar in de grootste zaal die zij hebben: de Rotterdam Hall. Dat is fijn, want:

  • de zaal is groot, hoog en prima geventileerd,
  • als de 1,5 meter nog geldt, dan is dat in die zaal mogelijk,
  • het scherm is nog groter.

Uiteraard houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM  zoals die op dat moment gelden.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top