THE HUNDRED FOOT JOURNEY

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en... meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Slider

HIER TE KOOP VANAF €39,95 PP:

FILM & DINER TAKE AWAY
IN VOORSCHOTEN OP 8 MEI

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet in een zaal of in de bioscoop, maar bij je thuis. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten op 8 mei door de chefs van het Goudse restaurant Brunel, af te halen in Voorschoten. Je haalt ’s middags het diner af bij de afhaallocatie in Voorschoten en streamt thuis de film. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om.
Good film, good film, great timing.

GOOD FILM

The Hundred Foot Journey (Lasse Hallström, 2014) is een feelgood film die je meeneemt naar het Franse dorpje Saint-Antonin. Een Indiase familie wil er een restaurant beginnen, op 30 meter (100 ft) van een prestigieus Frans sterrenrestaurant. Als dat maar goed gaat. Culinair sprookje met prachtige beelden, aanstekelijke soundtrack (Bollywood) en de mooiste gerechten uit de Franse en de Indiase keuken. En… met Helen Mirren, dus niet te missen.

GOOD FOOD

Je krijgt er honger van, van deze touwtrekkerij tussen de Indiase en Franse keuken. De film zit vol met de lekkerste gerechten, sauzen en kruiden. Echt zo’n film die je mee moet proeven, zodat je aan het eind zelf jouw favoriet kunt kiezen: de Franse of de Indiase keuken.

the hundred foot
Baars op saffraanrijst

MENU

PITTIGE INDIASE TOMATENSOEP

Een mooie binnenkomer, deze pittige tomatensoep met komijn, gember, curryblad en chili.

AMUSES BOUCHES APERITIF

Een Franse plat froid met gevulde bleekselderij, tomatenspiesje en een miniquiche 

THALI VAN TAHOE CURRY, LINZEN EN NAAN

Een zachte tahoe curry, gekruide linzen, mangochutney en Indiaas naanbrood 

GEROOSTERDE SNOEKBAARSFILET* MET SAFFRAANRIJST

Op de huid geroosterde snoekbaars met een kruidige saffraanrijst gemengd met groene groenten

ROULEAU VAN DUIF EN EEND EN CROUTE

Rouleau van duif en eend en croute met seizoensgroenten en een truffeljus

BOEUF BOURGUIGNON

De klassieker uit de Franse keuken: boeuf Bourguignon met een kleine Indiase twist 

TARTE AUX FRUITS

Taartje van het huis met rode vruchten

  • snoekbaars is een seizoensproduct, als alternatief kan roodbaars worden gebruikt

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’. Af en toe is er een partner-restaurant die een vegetarische optie aanbiedt. Brunel biedt een vis-en of vleesloze variant aan. Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Voor gedetailleerde allergenen, zoek de filmtitel op en check het overzicht hier. Niet zeker? Check dan vooraf bij info@cinemaculinair.nl

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Madame Malory (Helen Mirren) een duif en croute proeft op minuut 52 in de film, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top