NO RESERVATIONS

Aandoenlijke film over en perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Liefde gaat door de maag.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

Slider

Op dit moment geen take away of voorstellingen, maar het staat in de planning.

KOOP HIER:

NO RESERVATIONS FILMDINER TAKE AWAY
IN GOUDA, ALPHEN, ROTTERDAM OP 6/7/8 MAART

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet in een zaal of in de bioscoop, maar bij je thuis. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten bereid door de chefs van Brunel in Gouda. Op 6, 7 en 8 maart verzorgen de chefs van Brunel in Gouda. Je haalt ’s middags het diner af bij de afhaallocatie en streamt thuis de film (niet bij de prijs inbegrepen) of laat het thuisbezorgen.

De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om.
Good film, good film, great timing.

GOOD FILM

No Reservations (Scott Hicks, 2007) gaat over een perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Haar leven staat op zijn kop en we volgen haar in de aanpassingen die ze moet maken in haar keuken – met een nieuwe sous-chef – en in haar privéleven. Ze heeft het niet altijd gemakkelijk. Gelukkig wordt het verhaal afgewisseld met luchtige momenten en … een heerlijk menu.

De film is een remake van de Duitse film Bella Martha, ook wel Mostly Martha geheten.

GOOD FOOD

Eten speelt uiteraard een grote rol in zowel het restaurant (chique Italiaans/Frans) als thuis met haar nichtje (Italiaans eten ‘di mama’). We serveren een proeverij van gerechten die in de film goed te zien zijn en/of geproefd worden. Voor één gerecht heb je een blinddoek nodig!

coquille
Coquille met saffraansaus

MENU

Coquilles met saffraansaus*

Een fraai voorgerechtje van gebakken coquilles met
frisse dressings van saffraan en sinaasappel

Dorade met groenten uit de oven

Filet van dorade met courgette, citroen en tijm uit de oven. 
Minder dreigend dan in de film.

Spaghetti all’arrabbiata

Klassieke pasta met tomatensaus, rode pepertjes, knoflook en parmezaanse kaas,
geen kind kan er weerstand aan bieden.

Slice of Pizza

Home made veggie pizza, always the best and most fun.

Tapasplankje

After work relaxation: caprese, artisjok, kaas en olijven.

Kippendijen met cognacsaus

Het proefmoment gaat om de cognacsaus met selderij, witte wijn, sjalot, truffel en knoflook. Geserveerd met malse kippendij en garnering.

Koude sabayon met rood fruit

Koude sabayon met vers rood fruit en een crumble van koekjes.

* Bevat schaaldieren
Er zijn geen noten in dit menu verwerkt

Er is geen varkensvlees in dit menu
Dit menu is geschikt voor zwangeren.

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’. Af en toe is er een partner-restaurant die een vegetarische optie aanbiedt. No Reservations wordt door Brunel (Gouda) ook als vegetarische variant aangeboden.

Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Check dit vooraf bij info@cinemaculinair.nl

No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als Chef Kate in de film op 1 uur, 18 minuten en 34 seconden geblinddoekt een cognacsaus proeft, dan willen we dat jij hetzelfde kunt doen. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

INFORMATIE OVER TAKE AWAY

BETALING

Plaats je bestelling van film+diner take away hier online op www.cinemaculinair.nl Bestel het aantal porties hierboven. Je kunt betalen met iDeal, we rekenen geen extra transactiekosten.

PDF

Nadat we de betaling ontvangen hebben ontvang je een mail waarin staat ‘je betalingsbewijs voor Cinema Culinair’. (NB: Check je spamfilter als je niets ontvangt). Bij die bevestigingsmail zit een pdf-factuur.

STREAMEN

Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden (niet bij de prijs inbegrepen). Dit kan via een van de streaming platforms, die hier op film.nl zijn aangegeven. Als je nog nooit gestreamd hebt, kijk dan hier bij de FAQ Take away.

EMAIL MET PRAKTISCHE INFORMATIE

Enkele dagen voor de afhaaldag sturen we je een email met praktische informatie. Kom op tijd afhalen en meld je met je achternaam bij het betreffende restaurant.

OPWARMEN EN KIJKEN MAAR

Bij de instructie email (en ook geprint bij het afhaalpakket) zit een A4. Daarop staat welke eenvoudige handelingen je per gerecht nog moet uitvoeren, hoe lang dat duurt en hoe laat je het moet opdienen (voor koude gerechten geldt: uitpakken en opeten, warme gerechten moeten even opgewarmd in de pan, oven of de magnetron).

NB: de meeste mensen pauzeren per eetmoment even de film.

De gerechten worden koud geleverd en zijn voorzien van een nummer. Op het A4-tje staan de serveermomenten.

Alles klaar? Stopwatch aan, magnetron op scherp en beginnen maar.

GEEN REFUND

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven en zijn uitsluitend geldig voor de take-away op de aangegeven dag en voor dat tijdstip.

ANDERE VRAGEN?

Heb je vragen of ontving je toch geen bevestiging/factuur? Mail naar info@cinemaculinair.nl en we beantwoorden je vraag snel en zo goed mogelijk. En kijk ook altijd even bij de HOE HET WERKT.

KOOP HIER

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

NO RESERVATIONS

Aandoenlijke film over een perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Liefde gaat door de maag.
Meer info

Scroll naar top