NO RESERVATIONS

NO RESERVATIONS

Aandoenlijke film over en perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Liefde gaat door de maag.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

NO RESERVATIONS

NO RESERVATIONS

Aandoenlijke film over en perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Liefde gaat door de maag.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

KOOP HIER VANAF € 39,95:

NO RESERVATIONS FILMDINER TAKE AWAY
IN ROTTERDAM OP 22 JANUARI

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet in een zaal of in de bioscoop, maar bij je thuis. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten bereid door de chefs van Bird in Rotterdam op 22 januari. Je haalt ’s middags het diner af bij de afhaallocatie en streamt thuis de film (niet bij de prijs inbegrepen).

De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om.
Good film, good film, great timing.

GOOD FILM

No Reservations (Scott Hicks, 2007) gaat over een perfectionistische chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) die plotseling voor haar nichtje moet zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Haar leven staat op zijn kop en we volgen haar in de aanpassingen die ze moet maken in haar keuken – met een nieuwe sous-chef – en in haar privéleven. Een film over: passie voor perfectie, balans werk-privé, rivaliteit en liefde. En met de lekkerste gerechten.

De film is een remake van de Duitse film Bella Martha, ook wel Mostly Martha geheten.

GOOD FOOD

Eten speelt uiteraard een grote rol in zowel het restaurant (chique Italiaans/Frans) als thuis met haar nichtje (Italiaans eten ‘di mama’). We serveren een proeverij van gerechten die in de film goed te zien zijn en/of geproefd worden. Voor één gerecht heb je een blinddoek nodig!

coquille
Coquille met saffraansaus

MENU

COQUILLES MET SAFFRAANSAUS*

Een fraai voorgerechtje van gebakken coquilles met
frisse dressings van saffraan en sinaasappel

DORADE MET GROENTEN UIT DE OVEN

Filet van dorade met courgette, citroen en tijm uit de oven. 
Minder dreigend dan in de film.

SPAGHETTI ALL’ARRABBIATA

Klassieke pasta met tomatensaus, rode pepertjes, knoflook en parmezaanse kaas,
geen kind kan er weerstand aan bieden.

SLICE OF PIZZA

Home made veggie pizza, always the best and most fun.

TAPASPLANKJE

After work relaxation met een tapasplankje.

KIPPENDIJEN MET COGNACSAUS

Het proefmoment gaat om de cognacsaus met selderij, witte wijn, sjalot, truffel en knoflook. Geserveerd met malse kippendij en garnering.

KOUDE SABAYON MET EEN PANCAKE EN ROOD FRUIT

Koude sabayon met een amerikaanse pancake en vers rood fruit.


Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’, inclusief vis en vlees. Heb je een allergie, zoek de film op op onze allergenenkaart zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl

No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als Chef Kate in de film op 1 uur, 18 minuten en 34 seconden geblinddoekt een cognacsaus proeft, dan willen we dat jij hetzelfde kunt doen. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top