JULIE&JULIA

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep... Zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

JULIE&JULIA

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep... Zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

KOOP HIER JE TICKETS:

FILM & DINER EVENT IN ROTTERDAM OP 3 en 4 DECEMBER

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop, maar in het imposante WTC Rotterdam. Met een groot filmscherm, goed geluid en heerlijke gerechten, bereid door de chefkok van Postillion/WTC. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film. Good film, good food, great timing.

Chefkok Leo Dommershuysen

3 en 4 december 2021

19.00 – 22.00 uur

79,95 per persoon
voor film en diner

Zaal Staal, WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Franse keuken

GOOD FILM

Julie & Julia (Nora Ephron, 2009) is een feelgood movie over twee vrouwen met een passie voor koken. Secretaresse Julie Powell zoekt een uitdaging en besluit om alle recepten uit het oude kookboek van Julia Child uit te proberen. Twee films in een: een vrouw uit New York die zich door haar crisis heen kookt en Meryl Streep in een hilarische hoofdrol als televisiekok. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

GOOD FOOD

De film pakt uit met lekkere gerechten uit de klassieke Franse keuken. In Julie & Julia komen wel 20 gerechten langs en daar kiezen we er enkele van, keurig gespreid over de film. Uiteraard op basis van de recepten van Julia Child zelf uit het boek ‘De kunst van het koken’.

Tong à la meunière

MENU

Tong Meunière

Een echte klassieker: tong met kappertjes, peterselie, 
citroensap en heel veel boter.

Bruschetta

Italiaanse klassieker die in New York super populair is.

Kippendijen met champignon-roomsaus

Malse kip met gebakken champignons in een port-roomsaus 

Rivierkreeft ‘Thermidor’*

Een amuse van gegratineerde rivierkreeft met gesmoorde komkommer

Frans kaasplankje

Een Frans geitenkaasje, brie en een abdijkaasje

Boeuf Bourguignon

De Franse klassieker, geserveerd met krielaardappeltjes

Reine Saba chocoladetaart**

Als nagerecht een luchtige chocoladetaart met amandelen

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’, inclusief vis en vlees. Heb je een allergie, zoek de film op op onze allergenenkaart zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl


No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Julia Child (Meryl Streep) een tong meunière eet op minuut 19 en 32 seconden, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

INFORMATIE OVER DE VOORSTELLING

BETALING

Plaats je bestelling van film+diner voorstelling hier online op www.cinemaculinair.nl Bestel het aantal plaatsen hierboven. Je kunt betalen met iDeal, we rekenen geen extra transactiekosten.

PDF

Nadat we de betaling ontvangen hebben ontvang je een mail waarin staat ‘je betalingsbewijs voor Cinema Culinair’. (NB: Check je spamfilter als je niets ontvangt). Bij die bevestigingsmail zit een pdf-factuur.

EMAIL MET PRAKTISCHE INFORMATIE

Enkele dagen voor de voorstelling sturen we je een email met praktische informatie. Kom op tijd en meld je met je achternaam bij de ontvangstbalie van Cinema Culinair.

GEEN REFUND

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven en zijn uitsluitend geldig voor de voorstelling op de aangegeven dag, voor dat tijdstip en die locatie. Tip: kun je niet of ben je ziek, geef / verkoop je kaartje aan een vriend.

ANDERE VRAGEN?

Heb je vragen of ontving je toch geen bevestiging/factuur? Mail naar info@cinemaculinair.nl en we beantwoorden je vraag snel en zo goed mogelijk. En kijk ook altijd even bij de HOE HET WERKT.

CORONAPROOF

Vanaf oktober zijn wij weer welkom op onze vaste stek in hartje Rotterdam.

Uiteraard houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM zoals die op dat moment gelden. In geval we een voorstelling wegens nieuwe verstrenging moeten afgelasten, dan krijg je per direct je geld terug.

GERELATEERD:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

MET 10 GERECHTEN EN 10 FILMS DE KOMENDE 10 DAGEN DOOR

We nemen de komende twee weken even een pauze van onze take aways, zodat we zelf ook eens in de keuken kunnen staan! Maar niet getreurd: hier is een tiendaagse adventskalender met hartverwarmende films op (de ouderwetse) TV, waarmee je de dagen al filmkokend door kunt komen.
Meer info
1

Scroll naar top