FAQ

HOE HET WERKT

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

FAQ

HOE HET WERKT

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

HOE HET WERKT

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU EAT

Sommige films moet je niet alleen zien, die moet je proeven! Bij Cinema Culinair kijk je naar films als Chef, Julie & Julia, Tampopo of La Grande Bouffe en eet je exact dezelfde gerechten als in de film. Op de seconde nauwkeurig, zodat je eet what je ziet. Intenser dan dit kun je een film niet beleven. Genieten met al je zintuigen.

Meer info over Cinema Culinair

Wereldmuseum Daria Scagliola

FILM & DINER EVENT

Bij de events geniet je van een film en een diner in prachtige zalen, als het Kurhaus in Scheveningen en Zaal Staal in Rotterdam. Met een groot filmscherm, goed geluid en heerlijke gerechten bereid door de chefkok. Na de ontvangst wordt het licht gedimd en start de film. Dertig seconden voor elk eetmoment in de film krijgt iedereen hetzelfde gerechtje. Dan komt er een banner in beeld die aftelt: 5, 4, 3, 2, 1 en proeven maar. Dat doen we zo’n zes à zeven keer in de film. Zien wat je eet. Eten wat je ziet.

Meer info FAQ Event

CORONATOEGANGSBEWIJS

Een Corona-check is verplicht. Voor toegang tot de voorstellingen heb je niet alleen een kaartje nodig. Iedereen moet een geldig coronatoegangsbewijs laten zien. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Bij binnenkomst checken wij de QR-code in je CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl. Zodat iedereen zorgeloos kan genieten van de voorstelling.

Meer info FAQ Corona

CORONA

wat we doen om jou en onszelf gezond te houden | november 2021


De voorstellingen zijn voor de komende drie weken afgelast (zeker tot 5 december). In februari 2022 zijn inhaalvoorstellingen gepland. Er wordt take away aangeboden.

HOE BESTELLEN, AFHALEN, BEZORGEN EN ETEN?

Brunel take away
Alsjeblieft!
Kim uitpakken
Zo ziet het hele pakket van Cinema Culinair take-away eruit: genummerde gerechten plus instructie over opwarmen en serveren.

HOE STREAM IK DE FILM?

Kijken op de smart-tv of beamer
Thuisdiner laptop
Kijken op de laptop
Scroll naar top