FAQ

HOE HET WERKT

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

HOE HET WERKT

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU EAT

Sommige films moet je niet alleen zien, die moet je proeven! Bij Cinema Culinair kijk je naar films als Chef, Julie & Julia, Tampopo of La Grande Bouffe en eet je exact dezelfde gerechten als in de film. Op de seconde nauwkeurig, zodat je eet what je ziet. Intenser dan dit kun je een film niet beleven. Genieten met al je zintuigen.

Meer info over Cinema Culinair

Wereldmuseum Daria Scagliola

FILM & DINER EVENT

Bij de events geniet je van een film en een diner in prachtige zalen, als het Kurhaus in Scheveningen en het WTC in Rotterdam. Met een groot filmscherm, goed geluid, kleine tafeltjes en heerlijke gerechten bereid door de chefkok. Na de ontvangst wordt het licht gedimd en start de film. Dertig seconden voor elk eetmoment in de film krijgt iedereen hetzelfde gerechtje. Dan komt er een banner in beeld die aftelt: 5, 4, 3, 2, 1 en proeven maar. Dat doen we zo’n zes à zeven keer in de film. Zien wat je eet. Eten wat je ziet.

Meer info FAQ Event

FILM & DINER TAKE AWAY

Bij de take away kun je thuis van je film en diner genieten. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten bereid door de chefkok van een toprestaurant. Je haalt ’s middags het diner af bij het restaurant en streamt thuis de film. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren. Even opwarmen, mooi op een bordje leggen en proeven maar. Samen met je gezin of vrienden. Of alleen.

Meer info FAQ take away

CORONA

wat we doen om jou en onszelf gezond te houden | maart 2021


De voorstellingen zijn tot nader order uitgesteld. We hopen in het najaar van 2021 weer voorstellingen te kunnen organiseren. Tot die tijd hebben we een uitgebreid aanbod van take away maaltijden, aangeboden bij onze partner-restaurants en -cateraars.

Ga naar de take away opties

HOE BESTELLEN, AFHALEN, BEZORGEN EN ETEN?

Brunel take away
Alsjeblieft!
Kim uitpakken
Zo ziet het hele pakket van Cinema Culinair take-away eruit: genummerde gerechten plus instructie over opwarmen en serveren.

HOE STREAM IK DE FILM?

Kijken op de smart-tv of beamer
Thuisdiner laptop
Kijken op de laptop
Scroll naar top