CHEF

CHEF

Chef is een 100% feel good film. Het biedt geweldige gerechten, een Latijnse smaak en mensen die hun baan opzeggen om hun instinct te volgen. Wie wil dat nou niet?

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

CHEF

CHEF

Chef is een 100% feel good film. Het biedt geweldige gerechten, een Latijnse smaak en mensen die hun baan opzeggen om hun instinct te volgen. Wie wil dat nou niet?

NU TE KOOP

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

GOOD FILM

Chef (Favreau, 2014) is een culinaire komedie over topkok Carl Casper die leeft voor zijn werk. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, uit hij zijn frustratie op Twitter. Hij beseft niet dat iedereen zijn reactie kan lezen, waarna een mediarel volgt. Zijn ex-vrouw tipt hem een foodtruck aan te schaffen en terug te keren naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn zoontje en een oud-collega reist hij door de zuidelijke staten van Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken.

GOOD FOOD

Eten speelt een grote rol in deze film en de gerechten zijn gevarieerd en ‘delicioso’. Het eten is een mix van de Cubaanse en Amerikaanse keuken en gemaakt met liefde (net als in de film) en dat proef je. Chef Roy Choi uit Los Angeles was de culinaire coach van deze film, hij perfectioneerde de gerechten in de film. Onze eigen chef laat zijn gasten hiervan genieten.

Koreaanse kip
Koreaanse kip

MENU

GUMBO VAN ANDOUILLEWORST*

Louisiana stoofpotje met pittige varkensworst,
in een bruine roux met okra, paprika geserveerd met een brosse crostini.

SPAGHETTI AGLIO OLIO

Klassieke spaghetti met olie, knoflook, peterselie, pepertjes en Parmezaanse kaas. 
Meest sensuele gerecht van de film. 

KOREAANSE KIP MET INGELEGDE UI EN JALAPENOPEPER

Kipdijfilet in gochujang-chili, gember, soja, sesamolie en knoflook.
Met ingelegde rode ui, jalapeñopeper en sesamzaad.

BUIKSPEK MET POMPOENCREME EN KORIANDERSAUS

Buikspek gemarineerd met chinese kruiden, met pompoencrème en gember en
garnering van radijs en koriandersaus

DE CUBANO*

In mojo gemarineerde varkensschouder, uitgebakken spekreepjes, belegen kaas, ham
en grote augurkrepen. Op een baguette met mosterd.  Wereldwijd food truck fenomeen.

NEW ORLEANS BEIGNET

Kleine kussentjes van oliebolletjes, geserveerd met gekarameliseerde ananas en banketbakkersroom.

BRISKET

Texas style BBQ-brisket. Uren gemarineerde en gerookte runderborst, naar recept van Aaron Franklin. Supermals en umami smaak. 

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’, inclusief vis en vlees. Heb je een allergie, zoek de film op op onze allergenenkaart zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl

No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening.

Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Als Chef Carl Casper in de film op 1 uur, 14 minuten en 53 seconden zijn zelf gemaakt Cubano eet, dan willen we dat onze gasten gelijktijdig kunnen proeven van dit gerecht. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

GERELATEERD

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1

Scroll naar top