lost in translation

Lost in Translation is een sophisticated comedy over Japan, internationale reizigers en een vijfsterrenhotel. Met prachtige drankjes die je de film extra intens laten beleven. Perfect om in een internationaal hotel te bekijken.

good film

Lost in Translation is een subtiele tragikomedie uit 2003 waarin regisseur Sofia Coppola je meeneemt naar het anonieme en vervreemdende Tokio. Filmster Bob Harris (Bill Murray) is in Tokio om een commercial te draaien voor het whiskymerk Suntori. De twintiger Charlotte (Scarlett Johansson) logeert in hetzelfde vijfsterren-hotel. Bob en Charlotte lopen elkaar een paar keer tegen het lijf in de lounge van het hotel en besluiten, eenzaam en verveeld in de ongrijpbare Japanse cultuur, een aantal dagen met elkaar op te trekken. Bekroond met drie Golden Globes en een Oscar. De film is Engelstalig en Nederlands ondertiteld.

good drinks

“For relaxing times, make it Suntory time”, dat is de slogan van Bob Harris in zijn whiskyreclame. De film kent diverse drankjes - van sake tot whisky - en een snackmoment. Prima spreiding ook over de film, dus een ideale film om samen met de hoofdpersonen te proeven en te proosten. De whisky is natuurlijk een must!
lost in translation
lost in window

great timing

Cinema Culinair wil je de film ultiem laten beleven. Verspreid over de film – als de hoofdpersonen een specifiek drankje proeven – tonen wij een cijfer. Op dat moment schenk je jezelf een glaasje in uit het flesje met datzelfde cijfer. Proef je mee?

recensie lost in translation
van cinema culinair

Sophisticated comedy over Japan, internationale reizigers en een vijfsterrenhotel. Met prachtige drankjes die je de film extra intens laten beleven. Perfect om in een internationaal hotel te bekijken.

live meemaken?

Eens in de zes weken kun je genieten van een heerlijke film en proeven van de gerechten en/of drankjes in die film. Wil je weten met welke film je binnenkort op de seconde kunt meeproeven? Kijk dan even in onze online agenda.

offerte?

Cinema Culinair met vrienden of collega’s? Als je wilt, kunnen wij dat voor je verzorgen: koken, drankjes, techniek en bediening. Met deze film, maar ook met een heleboel andere films. 
DEEL dit bericht op: