THE HUNDRED FOOT JOURNEY

THE HUNDRED FOOT JOURNEY

Frankrijk versus India. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken in deze Hundred Foot Journey. Prachtige beelden, heerlijke gerechten en... meeproeven met Helen Mirren. Film die je moet zien, horen, ruiken en proeven!

FOR SALE

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

No shows at this moment, but it's in our planning

GOOD FILM

The Hundred Foot Journey (Lasse Hallström, 2014) is a feel-good film taking you to the French village of Saint-Antonin. An Indian family starts a restaurant, 30 meters (or 100 foot) away from a prestigious French Michelin starred restaurant. Yes, begging for trouble.. The film is a culinary fairytale with beautiful images, a catchy soundtrack (Bollywood) and the finest dishes from French and Indian cuisine. And of course... with Helen Mirren. so don't miss this film.

GOOD FOOD

Impossible NOT to eat during this tug-of-war between the Indian and French cuisine. The film is full of the tastiest dishes, sauces and spices. A film you really have to taste, without having to choose your favorite at the end: French or Indian cuisine.

the hundred foot
Baars op saffraanrijst

MENU

SPICY INDIAN TOMATOSOUP

A great entrance, this spicy tomato soup with cumin, ginger, curry leaves and chilis.

AMUSES BOUCHES APERITIF

Een Franse cold platter met gevulde bleekselderij, tomatenspiesje en een miniquiche 

THALI WITH TAHOE CURRY, LENTILS AND NAAN

Een zachte tahoe curry, gekruide linzen, mangochutney en Indiaas naanbrood 

GEROOSTERDE SNOEKBAARSFILET* MET SAFFRAANRIJST

Pike-perch roasted on the skin with a spicy saffron rice mixed with green vegetables

ROULEAU OF PIGEON AND DUCK AND CROUTE

Rouleau van duif en eend en croute met seizoensgroenten en een truffeljus

BOEUF BOURGUIGNON

The classic of French cuisine: boeuf Bourguignon with a little Indian twist 

FRUIT TART

Taartje van het huis met rode vruchten

  • snoekbaars is een seizoensproduct, als alternatief kan roodbaars worden gebruikt

Let op! Standaard bieden wij “eten dat er in de film zit’. Af en toe is er een partner-restaurant die een vegetarische optie aanbiedt. Brunel biedt een vis-en of vleesloze variant aan. Heb je een allergie, dan kunnen we je adviseren over de gang(en) die je moet overslaan. Voor gedetailleerde allergenen, zoek de filmtitel op en check het overzicht hier. Niet zeker? Check dan vooraf bij info@cinemaculinair.nl

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

GREAT TIMING

What you see, is what you eat. Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Good film + good food + great timing. De clou zit in het laatste. Een voorbeeld. Wanneer Madame Malory (Helen Mirren) een duif en croute proeft op minuut 52 in de film, willen we dat onze gasten precies hetzelfde proeven op hetzelfde moment. Een minuut eerder of later is het verschil tussen een goede en een fan-tas-tische ervaring. Het gaat erom dat je niet alleen de film ziet en hoor, maar ook proeft en voelt.

RELATED:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Scroll naar top