JULIE&JULIA

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep… Zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.

FOR SALE

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

JULIE&JULIA

JULIE&JULIA

Geweldige foodfilm met superveel gerechten. En met Meryl Streep… Zij zorgt ervoor dat je elke keer weer enorm moet lachen. Douze points: echt een eerbetoon aan Julia Child.

FOR SALE

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

BUY YOUR TICKETS HERE:

FILM & DINER EVENT IN ROTTERDAM OP 26 & 27 oktober

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop, maar in het Keilepand. Met een groot filmscherm, goed geluid en heerlijke gerechten, bereid door de chefkok Anja Sluijs. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film. Good film, good food, great timing.

Chefkok Anja Sluijs

26 oktober 2023
27 oktober 2023

19.00 – 22.00 hrs

€89,95 per persoon
for film and dinner

Keilepand,
Rotterdam

French cuisine

GOOD FILM

Julie & Julia (Nora Ephron, 2009) is a feelgood movie about two women with a passion for cooking. Secretary Julie Powell is looking for a challenge and finds it in cooking all the hundreds of recipes from an old cookbook by Julia Child. Two films for the price of one: a woman in New York who’s cooking herself through a personal crisis and Meryl Streep in a hilarious leading role as the TV-chef Julia Child. The film is English spoken and subtitled in Dutch.

GOOD FOOD

The film is packed with food form the classical French cuisine and some modern Italian cooking. In Julie & Julia over 20 meals are cooked and we've handpicked the best ones, evenly spread over the course of the film.

Tong à la meunière

Sole Meunière

Een echte klassieker: gebakken tongfilet met gestoofde krieltjes, citroenpartje, kappertjes met peterselie, citroensap en heel veel boter.
Vega: Gebakken portobello ipv vis

Bruschetta

Italian classic, very popular in New York

Chicken thighs with mushroom cream sauce

Tender chicken with browned mushrooms in a porto cream sauce. 
Vega: Kipstuckjes van de vegetarische slager met port-champignonsaus en tuinkers

Crayfish 'Thermidor"*

An appetizer of gratinated crayfish with braised cucumber.
Vega: Gegratineerde courgette stoof met gebakken komkommer

French cheese platter

A French goat cheese, brei and an abbey cheese

Boeuf Bourguignon

The French classic beef stew, served with small potatoes
Vega: Pompoenstoof met krieltjes, wortel en zilverui peterselie

Reine Saba chocolatecake**

For dessert a light chocolate cake with almonds

Pay attention! As standard we offer “what yoou see is what you eat”, including fish and meat. Do you have an allergy, check the film on our allergen map zodat je kunt zien welke gang(en) je moet overslaan. Bij twijfel: neem gerust contact op met info@cinemaculinair.nl. Er zijn slechts twee varianten: het reguliere menu + het volledig vegetarische menu (= geen vlees + geen vis).


No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see is what you eat, at the same time. The culinary script of Cinema Culinair is leading for the chef and his crew: timing is of the essence.

Good film + good food + great timing. The point is in the latter. One example. If the leading character in the film eats a bit of sole meuniere at 19 minutes and 32 seconds, we want our guests to do the same. One minute earlier or later makes all the difference between good and fabulous! In the end it’s all about the extrasensory sensation; you see, hear, taste, smell and feel the film.

RELATED:

No items were found matching your selection.

Shopping Basket
Scroll naar boven