ESTOMAGO

ESTÔMAGO

Een van onze favoriete eetfilms. Vanwege de spanning (je wilt geen seconde missen) en de heerlijke Braziliaanse smaakcombinaties. Niet voor niets hebben wij deze film uitgekozen om er een cadeauboek van te maken.

FOR SALE

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

ESTOMAGO

ESTÔMAGO

Een van onze favoriete eetfilms. Vanwege de spanning (je wilt geen seconde missen) en de heerlijke Braziliaanse smaakcombinaties. Niet voor niets hebben wij deze film uitgekozen om er een cadeauboek van te maken.

FOR SALE

JULIE&JULIA IN HET KURHAUS IN SCHEVENINGEN

previous arrow
next arrow

FILM & DINNER EVENT

Film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet thuis of in de bioscoop maar op een toplocatie. Met grote filmschermen, goed geluid en heerlijke gerechten. Genieten met al je zintuigen, want – eerlijk is eerlijk – deze film moet je niet alleen zien en horen. Die moet je ook ruiken, proeven en voelen. What you see, is what you eat. Op de seconde nauwkeurig met de acteurs in de film.

Good film, good food, great timing.

Chef
Anja Sluijs

Donderdag 18 & 19 januari 2023

18.00 – 23.00 uur

€89,95 per persoon
for film and dinner

Keilepand
Keilestraat 7-9
3029 BP Rotterdam

Brazilian and Italian kitchen
A vegetarian option is possible

GOOD FILM

Estômago (Marco Jorge, 2007) neemt je mee naar het rauwe en zwoele Brazilië. Een mysterieuze kok, een sexy sekswerker, goddelijk eten en een spannend verhaal over macht, pure passie, gastronomie, erotiek en een ‘crime passionel’. Niet voor niets was deze cultfilm (bijna) de publieksfavoriet van het Rotterdamse Filmfestival.

De film is Portugees gesproken en Nederlands ondertiteld. Op donderdag 18 januari vertonen we de film met engelstalige subtitles.

GOOD FOOD

The film is all about food. We have selected the best of the 20 dishes from the film, from Italian and Brazilian cuisine.

creme brulee
Anita e Garibaldi nagerecht

MENU

PASTEL

A Brazilian pie with minced meat, pepper and garlic, the dough is made with a dash of Cachaca. With a green sweet and sour salad.
Vega: vegetarian minced meat replaces the meat.

COXINHA

The coxinha is Brazil's most characteristic snack: the pear-shaped snack with chicken & cheese. There is a fresh beetroot salad.
Vega: Vegetarian chicken pieces replace the meat.

CHICKEN WITH COCONUT RICE*

Superlekker gerecht met kip en rozemarijn. De rijst is aangemaakt met ui, knoflook, hazelnoten, limoensap, peterselie en kokosmelk.
Vega: Vegetarian chicken pieces replace the meat.

PASTA PUTTANESCA

The 'climax' of the film, this classic pasta with spicy tomato sauce with anchovies, capers, black olives, parsley and lots of garlic. 
Vegetarian: Anchovies are replaced by dried porcini mushrooms.

CARPACCIO

A refined dish of raw tenderloin, oil and vinegar, arugula, with capers and Parmesan cheese.
Vega: Carpaccio van rode biet vervangt de ossenhaas.

ANITA E GARIBALDI

The signature dish of the chef from the film: a dessert of guava paste and gorgonzola. We made a quirky crème brulée from the guava paste.

LITTLE STEAK

Vega: knolselderij steak.

Would you like the vegetarian option (without meat AND without fish), please add this at the ‘extra information’ field while checking out.
At the allergene information you can then see which course to skip. Unfortunately, we cannot adjust the menu to your specific allergy. There are only two options: the regular menu + the full vegetarian menu (= no meat and no fish)
).

No items were found matching your selection.

GREAT TIMING

What you see is what you eat, at the same time. The culinary script of Cinema Culinair is leading for the chef and his crew: timing is of the essence.

Good film + good food + great timing. The point is in the latter. One example. When Iria tastes the coxinha at minute 20, you will do the same. One minute earlier or later makes all the difference between good and fabulous! In the end it’s all about the extrasensory sensation; you see, hear, taste, smell and feel the film.

RELATED:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Shopping Basket
Scroll naar boven