BIG NIGHT

“Tja, het gaat in deze film eigenlijk allemaal om de timpano. Als je die kunt opensnijden aan tafel voor je gasten, dan ben je de koning. Nodig: topkok en grote oven. Maar dan heb je ook wat!”

good film

De komedie Big Night (Campbell Scott / Stanley Tucci, VS, 1996) gaat over twee broers die een Italiaans restaurant openen in New Jersey. Ze hebben grote moeite om de tent draaiende te houden. Een optreden van de populaire entertainer Louis Prima – van 'Buona sera signorina, kiss me goodnight' – moet voor een publicitaire ‘big night’ en financiële ommekeer zorgen.

good food

In Big Night gaan de broers voor een ultieme uitdaging: de Timpano, een rijk gevulde pastataart. Dit gerecht vormt het pronkstuk van de film en kan prima worden gecombineerd met: antipasti, risotto tricolore en Fagioli con peperoncini.
big night

great timing

Je eet en drinkt wat je in de film ziet. Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de koks en de bediening. De spreiding van de gerechten over de film is prima. Prima eetfilm.

recensie big night
van cinema culinair

Tja, het gaat in deze film eigenlijk allemaal om de timpano. Als je die kunt opensnijden aan tafel voor je gasten, dan ben je de koning. Nodig: topkok en grote oven. Maar dan heb je ook wat!

live meemaken?

Eens in de zes weken kun je genieten van een heerlijke film en proeven van de gerechten en/of drankjes in die film. Wil je weten met welke film je binnenkort op de seconde kunt meeproeven? Kijk dan even in onze online agenda.

offerte?

Cinema Culinair met vrienden of collega’s? Als je wilt, kunnen wij dat voor je verzorgen: koken, drankjes, techniek en bediening. Met deze film, maar ook met een heleboel andere films. 
DEEL dit bericht op: